Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Védekezzen a nálunk kapható termékekkel a koronavírus ellen

2020.11.02., hétfő. | Segédeszköz bolt

Az MVGYOSZ fontosnak tartja, hogy a segédeszközboltban olyan termékeket is meg lehessen vásárolni, amelyek segítik a látássérült embereket a koronavírus elleni védekezésben. A szövetség szolgáltatásvezetőjének személyes termékajánlója megkönnyítheti a döntést.

Látássérültként én is nap mint nap megtapasztalom, hogy látó társainkhoz képest mennyivel nehezebb dolgunk van betartani a koronavírus elleni védekezéssel kapcsolatos előírásokat. Közlekedés közben szinte lehetetlen tartani az előírt szociális távolságot, hiszen nem tudom felmérni a körülöttem lévő emberektől való távolságot. A közlekedési eszközökön sokkal több mindenhez hozzá kell érnem, sokszor viszonylag nagy felületet kell végigtapogatnom ahhoz, hogy megtaláljam az ajtón a kilincset vagy a lift nyomógombját. A szájmaszk használata már természetes, de van egy másik védekezési forma, ami a látássérült embereknek kiváló lehetőség. Én már március óta használom, enélkül nem lépek ki az utcára, de még a munkahelyen is folyamatosan a kezemen van. Ez a termék a közkedvelt Antimikrobiális krém (50 ml), amely láthatatlan védelmet ad kezünknek, a felkenéstől számítva a krém lemosásáig biztonságot ad, mindent taszít, ami fertőzést okozhat. A krém nemcsak kézre használható, hanem bármely bőrfelületre felkenhető. Gyorsan felszívódik, a bőr nem lesz tőle zsíros, ragacsos. A kéz- és bőrvédő fertőtlenítő krém egyedülálló magyar innováció, a benne található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, elpusztítva azokat és megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy a bekent bőrfelület tisztításáig. Használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktériumtörzsek és gombák ellen.

A termék spray változata különböző textil felületeknek is védelmet ad.

Az Antimikrobiális krém kedvezményes tagi ára 3690 Ft. A termék a webáruházon keresztül is megvásárolható.

További termékeink, amelyek segítségével Ön is biztonságosabban közlekedhet:

– Szájmaszk, háromrétegű: Az orvosi szájmaszk szakszerű használatával csökkenthető a megfertőződés veszélye, valamint könnyű anyagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít. Kedvezményes tagi ár 294 Ft. A webáruházon keresztül is megvásárolható.

– Immunetec antimikrobiális textilimpregnáló spray 200 ml: Az antimikrobiális impregnáló spray egyike a legújabb, egyedülálló fejlesztésű termékeknek. Kifogástalanul alkalmazható a fertőzések és a kellemetlen szagok elkerülésére még olyan felületeken is, mint például a textil. Ráadásul még 3-4 mosás után is eredményesen fejti ki a hatását. Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatásos (pl: Influenza A, MRSA, E. coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.)

A spray felhasználási területei: sportruházat, gyermekjátékok, lábbelik, ruházat, textillel bevont szék, ágy, kanapé, szőnyeg, függöny. Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak, és csak akkor lépnek reakcióba, ha kórokozókkal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek, az Immunetec spray-ben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot, és kötésbe lépnek a kórokozókkal, elpusztítva őket és megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

Kedvezményes tagi ár: 3 790 Ft. A webáruházon keresztül is megvásárolható.

Online vásárlás esetén kérjük, keresse fel a bolt.mvgyosz.hu webáruházat. Amennyiben a személyes vásárlás mellett dönt, előzetesen kérjen időpontot az MVGYOSZ ügyfélszolgálatán. A segédeszközbolt Budapesten, a Thököly út 105. szám alatt, a második emeleten található. A boltban bankkártyával is lehet fizetni. Az irodaház és a segédeszközbolt bejáratának megtalálását hangjelzés segíti, melyet a közlekedési lámpák meghangosításához is használt távirányítóval lehet aktivizálni. A távirányító szintén megvásárolható a boltban, 1585 Ft-os tagi kedvezményes áron.

Sok szeretettel várunk minden kedves vásárlót online és személyesen is!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető

Forrás: MVGYOSZ.HU

Share This

Share this post with your friends!