Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Változás a Távszem regisztrációjában

2019.08.09., péntek. | Távszem

Újabb fontos állomásához érkezett a Távszem projekt. A Távszem alkalmazás leendő felhasználói 2019. augusztus 6-tól a Távszem szolgáltatásra a www.tavszem.hu oldalon regisztrálhatnak.

 

 

Az egyesületi tagok a név, a törzsszám és egy tetszőleges jelszó megadásával kezdeményezhetik a szolgáltatás igénybe vételét. A törzsszám és a megadott jelszó segítségével lehet az App Store vagy a Play áruházból letöltött alkalmazást aktivizálni. Azon látássérült személy esetében, aki nem egyesületi tag, de igazolja a regisztráció során látássérülését, a rendszer generálja a belépéshez szükséges törzsszámot, melyet E-mail-ben küldünk meg részére.

 

A regisztráció során minden felhasználó kap egy e-mailt az adamo rendszerétől. A megerősítő linkre történő kattintást követően a szolgáltatási szerződést is el kell fogadni, csak ekkor lesz érvényes a Távszem regisztráció.

 

Az a felhasználó, aki már korábban E-mail-ben regisztrált és már használja a Távszem szolgáltatást nincs tennivalója, ha  a leadott törzsszáma és E-mail címe megegyezik az MVGYOSZ egységes tagnyilvántartó rendszerében szereplő adatokkal. Abban az esetben, ha nem egyezik a törzsszám és E-mail cím, úgy a Távszem szolgáltatást nem tudja használni, csak ha újból regisztrál a tagnyilvántartóban szereplő helyes adatokkal. Azt a felhasználót, aki hibás adattal szerepel, E-mail-ben tájékoztatjuk a tennivalókról.

 

Figyelem! A hibás törzsszámot és E-mail címet az MVGYOSZ munkatársai nem tudják javítani a tagnyilvántartóban. Ezért azt az egyesületet kell felkeresni, ahol tagsági jogviszonyt létesített a felhasználó.

 

Fontos tudni azt is, hogy a Távszem regisztráció során visszaigazolt törzsszám és jelszó segítségével a  www.tavszem.hu oldalon a felhasználó beléphet az MVGYOSZ ügyfél portáljára, ahol hamarosan nem csak a Távszem szolgáltatással kapcsolatos ügyeket intézheti, hanem a szövetség többi szolgáltatásait is elérheti.

 

A szolgáltatással kapcsolatban további információt a www.tavszem.hu oldalon olvashat.

 

Köszönjük, hogy tesztelésével, véleményével Ön is segít az alkalmazás optimalizálásában, továbbfejlesztésében.

 

dr. Nagyné Berke Mónika

Távszem projekt szakmai vezető

Share This

Share this post with your friends!