Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Mostantól számítógépet is vásárolhat nálunk

2021.01.28., csütörtök. | Friss hírek

Tisztelt Partnerünk!

Régi, vagy nem megfelelő a számítógéped? Túl drágák a laptopok? Nem tudod milyet, hol vegyél, hogy telepítsd, hogy állítsd be? Akkor keress minket bizalommal!

Bizonyára tapasztaltad, hogy a járvány miatt az olcsóbb notebook-ok, gépek eltűntek a piacról! Kizárólag a drága akár 200.000 forintot is meghaladó eszközök maradtak. Viszont sok esetben nincs szükség azok tudására, hiszen az alap irodai és otthoni munkavégzéshez, tanuláshoz egy kisebb kategóriás számítógép is bőven megfelelő. Ezért kedvező áron ajánlunk irodai munkavégzéshez, alap Internetezéshez, szerkesztéshez, levelezéshez alkalmas számítógépet.

2 konstrukciót kínálunk: kisebb tárolóval és nagyobbal. Különlegessége a gépeknek, hogy a normális számítógéptől kisebb kivitelben kapható.

Minden ajánlatunk eredeti Windows 10 Pro és Office 2019 ProPlus digitális licenccel rendelkezik Sőt még a telepítéssel, üzembehelyezéssel se kell bíbelődnöd! Mindent megoldunk.

Vidékre ingyenes kiszállítás futárszolgálattal, Budapesten ingyenes kiszállítás, helyszíni üzembehelyezés!

Ráadásnak még egy ajándékot is adunk!

Minden gépre előtelepítjük a távsegítség szolgáltatásunkat, melyet ingyenesen igénybe vehetsz a gép átvételétől számított 1 hónapig maximum 3 óra időtartamban! Így ha valami beállításra még szükséged van, akkor azt már távolról is meg tudjuk oldani! Ezzel sok bosszúságtól, időveszteségtől tudunk megkímélni, hogy neked csak a használatra legyen gondod! Amennyiben az előkonfigurált gépek számodra nem megfelelőek, akkor is keress minket bizalommal, és egyedi ajánlatot állítunk össze. Természetesen az ajándék távoli segítségnyújtás akkor is jár!

Összeszerelés, telepítés, Budapesten helyszíni kiszállítás, beüzemelés. Budapesten kívül pedig ingyenes kiszállítás futárszolgálat igénybevételével.

Jelen gép monitort, billentyűzetet, egeret, webkamerát és hangszórót nem tartalmaz!

Opcionálisan választhatóak (kérlek, tedd a kosárba amit szeretnél még rendelni hozzá):

– LG 18,5 HD ready monitor

– Silverline Billentyűzet + egér

– C-TECH FHD Mikrofonos webkamera

– Genius 2.0 aktív hangfal

– Adatok áttöltése a régi gépről,

– email, egyéb szolgáltatások konfigurálása

Az opcionális eszközök és fotóik kizárólag illusztrációk! A megrendeléskor márkában eltérhetnek, de teljesítményben nem.

Ha más, nagyobb monitort szeretnél, más hangfalat, akkor egyedi ajánlatot adunk ezekről az eszközökről.

Tovább a részletekhez, megrendeléshez:

https://alkosoft.hu/webaruhaz/termekek/szamitogepek

Üdvözlettel: Dvariecki Bálint

Alko-Soft

info@alkosoft.hu

+36(30)499-34-77

Share This

Share this post with your friends!