Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Mert a smink mindenkié!

2017.10.09., hétfő. | Rólunk írták

Mert a smink mindenkié!

Mi az AVON-nál évtizedek óta elkötelezetten segítjük a nőket az élet több területén is, legyen szó külsejük megszépítéséről, anyagi függetlenségük megalapozásáról vagy a mellrák és a családon belüli erőszak ellen folytatott küzdelem folyamatos támogatásáról. „Több mint szépség” márkahitvallásunk tükrözi a legjobban mindazt, amiben hiszünk, és amiért nap mint nap töretlenül dolgozunk: hogy minden nő magabiztosnak, szépnek érezhesse magát a mindennapokban.

Ezúttal nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy a látássérült nőknek segítsünk, őket támogassuk abban, hogy magabiztosabbak lehessenek.

Lengyel Zsófi látássérült, válogatott parasportolóval és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségével karöltve szeretnénk segítséget nyújtani azoknak a nőtársainknak, akik látásuk miatt bizonytalanabbul mozognak a sminkelés világában, pedig egyébként igényük lenne rá, hogy sminket viseljenek a hétköznapokon is. Azoknak a nőtársainknak, akik ugyanúgy szeretnének rúzst, pirosítót viselni, mint ép társaik. És azoknak, akik eddig talán nem mertek belevágni a sminkelésbe, de most egy segítő társat kapnak maguk mellé Zsófi személyében!

Zsófi sportoló pályafutását gyengénlátóként kezdte, majd állapotának romlása miatt ma már aliglátóként versenyzik. Az elmúlt évek alatt magyar bajnok lett atlétikában, paratriatlonban és parakerékpárban is, továbbá számos nemzetközi eredménnyel is büszkélkedhet. Emellett a székesfehérvári önkormányzatnál kommunikációs szakemberként, tanácsadóként dolgozik, többek között a fogyatékossággal élők társadalmi elfogadásáért. Ha pedig ideje engedi, a kifutókon vagy a fényképezőgép előtt modellként is szívesen szerepel.

Különleges projektünk keretein belül egy olyan sminkcsomagot állítottunk össze, melynek tartalmát kifejezetten erre a célra, látássérültek számára válogattunk össze. A szett minden elemének kiválasztásakor szempont volt a praktikusság, a könnyű használat, de természetesen a minőség, tartósság is.

A csomag tartalma a következő:
– Avon True Bőrnyugtató hatású alapozó (árnyalat: Ivory – 30 ml)
• Ragyogást kölcsönző formula növényi kivonatokkal nyugtatja és frissíti, az A- és E-vitaminnal dúsított összetételével pedig táplálja és hidratálja a fáradt bőrt. Száraz, érzékeny bőrre ajánlott;
• A fakó arcnak ragyogóbb megjelenést kölcsönöz, nyugtatja és hidratálja a bőrt;
• Közepes fedést nyújt, így segíti eltüntetni az apróbb bőrhibákat, pattanásokat.

– Avon True arcpirosító (árnyalat: Warm Flush – csillogó, rózsás barack – 6 g)
• Selymes pirosító, ami ragyogó hatást kölcsönöz az orcáknak és formálja az arckontúrokat

– Avon True SuperExtend szempillaspirál (árnyalat: Black – fekete – 7 ml)
• Hosszabbító szempillaspirál, ami apró rostszálakat tartalmaz, melyek optikailag hosszabbnak mutatják a pillákat csomósodás, maszatolódás és lepergő darabok nélkül;
• Egyenes fejű spirálkefe, amely minden szempillát elér és befed.

– Mark vastag szemceruza (árnyalat: Vanilla – bézses arany – 1,6 g)
• Könnyen használható, akár az ujjakkal is könnyen eldolgozható, puha, krémes szemceruza, ami a szemhéjaknak ragyogó színhatást kölcsönöz;
• Egyszerű használat jellemzi és tartós, vízálló viseletet biztosít.

– Mark tubusos szájfény (árnyalat: Watermelon Pop – világos rózsaszín – 15 ml)
• Praktikus kiszerelésű, ragyogó és hidratáló szájfény, amely az E-vitamin és shea vaj tartalmának köszönhetően puhábbá, hidratáltabbá és egyúttal mesésen fényessé varázsolja az ajkakat.

Ennek a különleges ajánlatnak a keretein belül a látássérültek számára összeállított sminkcsomag* ajánlott fogyasztói ára 4999 Ft, amit a 8860 9 cikkszámmal tudsz megvásárolni.

Az itt feltüntetett ajánlat 2017. augusztus 15-től 2018. február 28-ig érvényes.

Hogyan lehet Tiéd ez a különleges sminkszett?
Amennyiben szeretnéd, hogy tiéd legyen a látássérülteknek összeállított sminkszettünk egyike, úgy keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat akár e-mailben az ugyfel.szolgalat@avon.com címen, vagy telefonon a 06-28/511-111 vagy 06- 30/745-0745-ös telefonszámon. Bármelyik elérhetőségünket választod, hivatkozz nyugodtan az AVON akadálymentesített oldalán található Látássérülteknek szóló sminkszettre és kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

A kapcsolatfelvételt követően, kijelölt Tanácsadóink valamelyike felveszi Veled a kapcsolatot, és a személyes igényeidnek megfelelően fogja rendelésed kezelni.

A megvásárolt sminktermékekre 100% garanciát vállalunk, így kívánságodra a kozmetikai termékeket a számlázástól számított 60 napon belül kicseréljük vagy a teljes vételárát visszatérítjük. Az ajánlat csak a teljes egészében visszaküldött szettekre érvényes.

Próbáld ki Te is és tanuld meg a lépéseket videónk segítségével!

Ha látássérültként, vagy csupán érdeklődőként szívesen elsajátítanád a sminkelés alapjait és kíváncsi vagy arra, hogyan is lehetne a csomagban rejlő termékeket használni, akkor nézd meg exkluzív, látássérülteknek készült sminkvideónkat! A videóban Lengyel Zsófi mutatja meg Nektek egy egyszerűen és gyorsan elkészíthető hétköznapi smink lépéseit, és bízunk benne, hogy tanácsainak köszönhetően Ti is hasznos tippeket, trükköket sajátíthattok el. Zsófi szintén látássérült, de őt ez sosem hátráltatta abban, hogy magabiztosan élje az életét, pont úgy, mint ép társai. Sportol és modellkedik, mindezek mellett pedig most az AVON-nal közös együttműködésben az a célja, hogy segítse látássérült társait abban, hogy ők is ízig-vérig nőnek érezhessék magukat pár egyszerű sminktipp segítségével.

Lesd el Zsófi smink trükkjeit az alábbi videó segítségével: https://youtu.be/8TkQpF2mhLs

A videó szakmai támogatója a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége.

*Fenntartjuk a jogot arra, hogy a csomag tartalmának egyes alkotóit megváltoztassuk.

A kezdeményezés támogatója a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége

Forrás: http://avonanokert.hu/sminklatasserulteknek/

Share This

Share this post with your friends!