Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Megnyitottunk – Mostantól interneten is vásárolhatnak a segédeszközboltban

2020.10.19., hétfő. | Friss hírek

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) webáruházat nyitott a fehérbot napján. Csak néhány kattintás, és a segédeszközök házhoz mennek.

Az MVGYOSZ segédeszközboltja lassan ötven éve nyitott meg a látássérült vásárlók előtt. A kezdetben mindössze néhány hiánypótló eszközt árusító kis üzletből az elmúlt években több mint ötszázféle terméket kínáló professzionális bolt lett, melynek szolgáltatásait mostantól bárki korlátlanul igénybe veheti az internet segítségével. Látássérült és ép látású vásárlóink egyaránt válogathatnak termékeinkből, melyek egyenesen házhoz mennek. Kínálatunk napról napra bővül!

A szövetség webáruházában megvásárolhatóak mindazon termékek, melyek a segédeszközboltban kaphatók. A fotók és termékleírások alapján részletesen tájékozódhatnak a termékekről, a számlát pedig bankkártyával is kiegyenlíthetik. Az MVGYOSZ tagegyesületeinek tagjai természetesen a webáruházban történő vásárláskor is jogosultak a tagi kedvezményekre.

A webáruház a bolt.mvgyosz.hu címen érhető el.

A Thököly út 105. sz. alatt, a második emeleten működő segédeszközboltban természetesen továbbra is szeretettel, barátságos kiszolgálással és a termékek megtapogatási, kipróbálási lehetőségével várjuk vásárlóinkat.

Jó vásárlást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető

Forrás: MVGYOSZ.HU

Share This

Share this post with your friends!