Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Kontó Dorottya

2014.09.08., hétfő. | 1.4.3 "Illünk és beilleszkedünk" csapata

 

 

kont dorottya

Kontó Dorottya

 munka


projekt asszisztens

 motivci

Projekt asszisztensként veszek részt az „Illünk és beilleszkedünk” innovatív kistérségi foglalkoztatási programban a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány, mint konzorciumi partner tagjaként. Feladatom a kommunikációs, nyilvántartási, és adminisztrációs teendők elvégzése, valamint a projekt tevékenységek dokumentálása. Ezen kívül még a projektet érintő szervezési munkálatok és a kivitelezés folyamatában is közreműködöm.

Rendkívüli módon motivál a projekt fókuszában álló feladat, vagyis hogy a megváltozott munkaképességű embereket alkalmasak legyen a munkavállalásra. Lehetőségünk nyílik sok olyan munkakeresőnek segíteni, akik talán máshol, más körülmények között egyedül nem tudnák megvalósítani céljaikat.

Szintén ösztönző számomra, hogy egy lelkes és profi projekt team tagjaként vehetek részt egy ilyen nagyszabású projekt megvalósításában.

 hobbi


Szabadidőmet igyekszem a barátaimmal és a családommal tölteni, a közösségi tevékenységekben érzem igazán jól magam. Kirándulni és főzni nagyon szeretek.

 mott

„Ha hajót akarsz építeni, talán nem is az a legfontosabb, hogy összegyűjtsd a mérnököket és a hajóácsokat, hanem, hogy felébreszd a vágyat a végtelen után.”

(Antoine de Saint-Exupéry)

 

<< vissza

Share This

Share this post with your friends!