Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Figyelem! Ha előre fizet, az MVGYOSZ nem tudja érvényesíteni a kedvezményét

2022.09.26., hétfő. | Friss hírek

Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 75%-os kedvezményt ad minden évben egy alkalommal a segédeszközboltjában kapható fehérbotok vásárlásához. Ahhoz azonban, hogy a kedvezmény érvényesíthető legyen, kérjük, figyeljen az alábbiakra.

Az MVGYOSZ elnöksége szeptember 1-től döntött úgy, hogy minden évben egy alkalommal 75%-os fehérbot vásárlási kedvezményt ad minden olyan látássérült személy számára, aki érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkezik valamely tagegyesületnél. Erről az alábbi cikkben adtuk tájékoztatást:
https://www.mvgyosz.hu/hirek-hu/arzuhanas/ 

Az eltelt pár hét alatt azt tapasztaltuk, hogy többen nem vették figyelembe azt a kérésünket, hogy a webáruházon keresztül történő fehérbot vásárlás során mindig átutalásos fizetési módot válasszanak, és várják meg a kiállított számlát, amit a munkatársunk küld meg.

Amennyiben bankkártyával, vagy a számla kiküldését megelőzően átutalással egyenlítik ki a vásárlás összegét, úgy utólag nem áll módunkban érvényesíteni a 75%-os kedvezményt. Ennek kizárólag adminisztrációs oka van, de betartása feltétlenül szükséges.

Ismételten kérjük a kedves vásárlókat, hogy ha igénybe szeretnék venni a kedvezményes fehérbot vásárlást, akkor várják meg a munkatárs által kiállított számlát, és ezt követően egyenlítsék ki a vásárlás összegét. Utólag nem áll módunkban visszatéríteni a kedvezmény összegét.

Megértésüket köszönjük!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető

Share This

Share this post with your friends!