Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Fertőzés ellen védő termékek a segédeszköz boltban – Kesztyű helyett kézkrém

2020.05.19., kedd. | Segédeszköz bolt

Az MVGYOSZ segédeszközboltjában speciális, ezüstionos, antimikrobiális kéz- és bőrvédő krém kapható, mely a látássérült emberek számára egyedi és pótolhatatlan védelmet ad, hiszen a krém használatával a kéz szabadon marad. Vértezze fel magát a láthatatlan ezüstpajzs erejével!

Az Immunetec kéz- és bőrvédő fertőtlenítő krém egyedülálló magyar innováció, a benne található láthatatlan ezüstionok már a használat első pillanatától felveszik a harcot a kórokozókkal szemben, elpusztítva azokat és megakadályozva további szaporodásukat a következő kézmosásig vagy bőrfelület tisztításáig. Használata védelmet biztosít a család minden tagja számára a vírusok, baktériumtörzsek és gombák ellen.

 

Az Immunetec antimikrobiális kéz- és bőrvédő testkrém

 • nem szárítja a bőrt
 • klinikailag igazoltan hatékonyabb az alkoholos kézfertőtlenítőknél – Agardiffúziós lyukteszt (ÁNTSZ vizsgálat: KJMI-DDD- 12869-2/2018)
 • több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékony (pl: Influenza A, MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Rhinovirus, HIV-1, Pseudomonas, Campylobacter, stb.)
 • 99,9%-ban csökkenti a kórokozók számát
 • hosszan tartó hatását egészen a kézmosásig fejti ki
 • nem ragad
 • tartós filmréteget képez a bőrfelületen – ezüstpajzsként védi az egészséget

 

Hol alkalmazható?

 • kézen
 • testhajlatokban
 • lábfej területén, lábujjak között (használatával elkerülhető a kellemetlen láb- és zokniszag)
 • sérült bőrfelületen

 

Hogyan veszi fel a harcot a kórokozókkal szemben?

Az ezüstionok a kezelt felületen koncentrálódnak, és csak akkor lépnek reakcióba, ha baktériummal találkoznak. Amint a mikrobák megjelennek a bőrön, az Immunetec krémben található ezüstionok azonnal felveszik a harcot, és kötésbe lépnek a kórokozókkal, elpusztítva azokat és megakadályozva további szaporodásukat. A hagyományos fertőtlenítőszerekre a baktériumok filmképzéssel és mutációval reagálnak, azonban az Immunetec ezüstionokkal védett felületein bizonyítottan rövid időn belül elpusztulnak, és sem filmképzésre, sem pedig mutációra nem lesznek képesek.

 

 

 

Használati útmutató:

A kezet vagy kezelendő bőrfelületet előzetesen alaposan szappannal megtisztítjuk, megszárítjuk, majd a krémet egyenletesen eloszlatjuk. Fontos, hogy ne maradjon kezeletlen bőrfelület.

Hatása a következő szappanos kézmosásig tart.

A krém az egyedi Immunetec összetételnek köszönhetően egészen a lemosásig folyamatosan és hatékonyan elpusztítja a bőrfelületre kerülő összes kórokozót.

A krém napi rendszerességgel, hosszú távon használható.

A kézkrém 50 ml-es kiszerelésben kapható.

 

Ára érvényes MVGYOSZ igazolvánnyal: 3120 Ft.

Forrás: MVGYOSZ.HUA képeknek helyettesítő szöveget kellene megadni, ami a kép tartalmát mutatja be röviden. Ha nem írsz hozzá ilyet, jelöld be, hogy díszitésre használt kép.

Share This

Share this post with your friends!