Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Farnady Judit

2014.09.08., hétfő. | 1.4.3 "Illünk és beilleszkedünk" csapata

 

 

farnady judit

Farnady Judit  

 munka


szakmai vezető – CICE

motivci

Alapítványunk 2008-ban indította el szervezetfejlesztő munkáját, elsősorban látássérülteket segítő szervezetek körében. Akadálymentes tréning módszertant, eszközöket, tananyagot, valamint állásközvetítő portált (hellowork.hu) fejlesztettünk. A megvalósuló másfél éves projekt eredményeivel nagyot léphetünk előre. Sok megváltozott munkaképességű embernek jelent majd változást az életében az elsajátított új szakma, mellyel munkát találhat. A projekt során számos munkaadóval kerülünk kapcsolatba, ahol érzékenyítő tréningeket szervezünk. Bízom benne, hogy ezek a szakmai programok segítik majd a cégeket abban, hogy tudatosan alkalmazzanak megváltozott munkaképességű, fogyatékossággal élő embereket a későbbiekben. Nagyon fontosnak tartom, hogy a szakmai program mellett lehetőség lesz csapatépítő programok megvalósítására is, ami elengedhetetlen egy ilyen nagy felelősséggel járó projekt megvalósítása során.

Szeretném, ha ez a projekt hozzájárulna a LÁRKE közösségének épüléséhez, a tagság aktivitásának fellendüléséhez.Ez a munka nagyon érdekes számomra, hiszen nagyon szeretek sokszínű csapattal együtt tevékenykedni egy jó cél érdekében.

hobbi 

A közösségi élet az éltető erőm. Legszívesebben családi körben, baráti társaságokban töltöm a szabadidőmet. Ha tehetem, utazgatok Európában és olvasással, koncertlátogatással töltődöm fel.

 mott

„Egyedül az idő a miénk igazán: ideje még annak is van, akinek amúgy semmije sincsen.”

(BaltasarGracian)

 << vissza

Share This

Share this post with your friends!