Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Bartimeus ajándék

2021.10.15., péntek. | Friss hírek

A Fehér bot napjára  a lenti lehetőségeket, „ajándékokat” szeretnénk közkinccsé tenni a magyarországi látássérültek részére!

Nagy örömünkre szolgál, hogy Egyesületünk meghívására immár harmadik alkalommal tartott előadást Dr. Mark Hardacre amerikai szemészprofesszor Magyarországon.

Az előadóról bővebben a lenti linken olvashat és az egy órás előadást is itt tekintheti meg:

Hálásak vagyunk, hogy megjelent a „Van élet ez után is…” című kötetünk, ami olyan emberek írásait tartalmazza, akik valamilyen oknál fogva fogyatékossá váltak és elmondják, hogy hogyan dolgozták fel ezt a nehéz élethelyzetet és hogyan kaptak reménységet.

A kötetet a lenti linken elolvashatja elektronikus formában vagy meghallgathatja hangoskönyvben neves színészek felolvasásában.

https://bartimeus.hu/kiadv%c3%a1ny/

Egyesületünk a készlet erejéig tovább folytatja az audiobibliák adományozását. Az eszközről bővebben a lenti linken olvashat:

https://bartimeus.hu/audiobiblia/

Idén egy teljesen új dolgot hoztunk be Magyarországra! Ez pedig a vak baseball (B4B). A kezdeményezésről bővebben a lenti linken olvashat, illetve egy 2 perces videóban meg is tekintheti, hogy hogyan játsszák a látássérültek a vak baseballt.

https://bartimeus.hu/vak-baseball-b4b/

Share This

Share this post with your friends!