Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

Bácsvakok irodalmi pályázat

2022.08.16., kedd. | Friss hírek

A tavalyi év nagy sikerű – Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából megrendezett – pályázat után, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete a Fény Alapítvánnyal együttműködve, irodalmi pályázatot írt ki.

Tisztelt Tagtársaink, Követőink és Barátaink! Írói vénával megáldott látássérült társaink!

Ha nyár, akkor vidámság és Bácsvakok irodalmi pályázat.
A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete a Fény Alapítvánnyal együttműködve pályázatot hirdet látássérült szerzők részére.
A pályázatra várunk, műfaji megkötés nélkül, minden olyan művet, amely vidám hangvételű.
Az élet napos oldalát nem mindig egyszerű megtalálni, de nem lehetetlen. Néha az egészen apró dolgokban kell keresni. Legyen hatalmas vagy apró élmény, mi kíváncsiak vagyunk rá! Formálják az élményt betűkké, humoros szösszenetekké és küldjék el nekünk.
Alkotásaikat négytagú szakmai zsűri bírálja el, a pályaművekből pedig hangoskönyv készül, amely a Bodor Tibor Hangoskönyvtár állományát gyarapítja majd.

Fődíjunk pedig nem más, mint egy 4 napra és 3 éjszakára szóló wellness pihenés.

Bővebb információkat, feltételeket a mellékelt dokumentumban  vagy az alábbi linken található a pályázati kiírásban olvashatnak.

Share This

Share this post with your friends!