Telefon: 22-318-700, 30-938-5665, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 9.00-17.00, péntek: 9.00-13.00

A fény túlsó oldalán…” – Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE), Székhely / iroda: 8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 11. Adószám: 18494967-1-07
LÁRKE logo

A Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány pályázati felhívása

2020.10.02., péntek. | Friss hírek

Elsősorban Székesfehérváron, illetve Fejér megyében kizárólag fogyatékkal élő magánszemélyektől és elsősorban Fejér megyei székhelyű, telephelyű fogyatékkal élőket ellátó intézményektől várunk pályázatokat.

Ha Ön támogatásban részesült Alapítványunktól, akkor az Ön nyertes pályázatának beküldési határidejét követő 15. hónap elején megjelenő pályázati kiíráskor nyújtsa be újabb pályázatát!

A pályázataink kiemelten nyitottak a következők támogatására:

fogyatékkal élő (testi, szellemi) magánszemélyek életminőségének javítása, akiknek fogyatékosságuk következtében az önellátó, önfenntartó képességük jelentősen csökkent.

Valamint olyan intézményektől várunk pályázatokat, amelyek bármely fogyatékkal élő felnőtteknek vagy gyermekeknek nyújtanak személyes gondoskodást, ápolást, szolgáltatást, bentlakásos ellátást, oktatást vagy oktatást-nevelést.

A következő, azaz a 4/2020. pályázati kiírás elérhető 2020. október 1-től a Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány honlapjának

(http://www.fehervartravelalapitvany.hu) Pályázatok menüpontja alatt.

Magánszemélyek és intézmények 2020. október 1-től  pályázhatnak a megfelelő adatlapok kitöltésével.

A 2020. október 31-ig postára adott pályázatokat tudjuk érdemben értékelni és elbírálni.

Hogyan pályázhat?

1.Olvassa el a megfelelő Kitöltési útmutatót!

2.A Pályázati adatlapot nyomtassa- és pontosan töltse ki, majd csatolja hozzá az Ön által beszerzendő szükséges igazolásokat és mellékleteket!  Ezeket a Letölthető dokumentumokban találja. A magánszemélyeknek szóló adatlapok és kitöltési útmutatók letölthetőek a cikk végén található linkekről is. A hiányosan, pontatlanul kitöltött, a szükséges mellékletekkel nem rendelkező, vagy nem megfelelő mellékletekkel rendelkező pályázatok nem kerülnek elbírálásra.

3.Helyezze az összes dokumentumot egy borítékba és juttassa el az alábbi posta címre:

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért

8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 9.

Az első 75 db, hiánytalanul benyújtott pályázatot a kuratórium biztosan elbírálja!

A nyertes pályázókat a döntést követően írásban értesítjük. A pályázat nyerteseinek listája az Alapítvány honlapján megtekinthető. Azoknak a nyertes pályázóknak az esetén, akik az értesítés után fél évvel nem veszik fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal, az Alapítvány visszavonja a támogatást.

A pályázat elbírálása előtt már megvalósított pályázati célokat nem áll módunkban támogatni!

Felhívjuk a nyertes pályázók figyelmét, hogy az elszámolásnál csak az értesítőlevél dátuma utáni számlákat tudjuk elfogadni.

Pályázati adatlap

Kitöltési útmutató

Share This

Share this post with your friends!