Telefon: 22-318-700, 30/598-3872, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00

Újság előfizetés a 2021. évre

2020.09.15., kedd. | Friss hírek

Az elnökség döntése értelmében az MVGYOSZ 2021-ben mindegyik sajtótermékét továbbra is megjelenteti (VV sík, Braille, elektronikus és hangos, valamint RTV Braille).

Az előfizetési díjak nem változnak egyik termékforma esetében sem.

Ennek értelmében tehát a

– Vakok Világa sík 4620 Ft

– Vakok Világa Braille: 4095 Ft

– Vakok Világa elektronikus 1890 Ft

– Vakok Világa hangos (mp3) 1890  Ft

– RTV Braille 6285 Ft

előfizetési díjon vásárolható meg.

Előfizetési igényeiket 2020. 12. 01-ig szükséges leadni az elofizetes@mvgyosz.hu email címen.

Kérem, hogy szíveskedjen pontosan megadni, hogy melyik sajtóterméket kéri, milyen előfizetési időszakra (éves, féléves, negyedéves).

Az előfizetési díj teljesítése történhet átutalással, készpénzes befizetéssel csekken vagy bankszámlára, vagy személyesen az MVGYOSZ pénztárában, de minden esetben kizárólag csak a számlázást követően. A befizetés megtörténte után következik az igény végleges regisztrációja, azt követően a sajtótermék kiküldése postai vagy elektronikus úton, attól függően, hogy ki mire fizetett elő.

Lapszámkimaradást, egyéb más jellegű problémát a panaszkezeles@mvgyosz.hu email címre szíveskedjen bejelenteni.

A szövetség országos hivatalában az év folyamán bármikor előfizethetők a megjelölt sajtótermékek, előzetes időpontfoglalás szükséges, mely az alábbi telefonszámon érhető el: +36-30/505-2540

Lehetőség van egyesületeinknél a szövetség által megjelentetett sajtótermékek negyed évre történő előfizetésére is. Ez esetben az előfizetők listáját és az előfizetési díjakat II. negyedévre történő előfizetés esetén február végéig, III. negyedévre szóló előfizetés esetén május 31-ig, IV. negyedévre történő előfizetés esetén pedig augusztus 31-ig kell eljuttatniuk az MVGYOSZ hivatala részére.

Késve érkező listák esetén az adott negyedév első hónapjára vonatkozó lapszámot nem tudjuk biztosítani.

Előfizetői lakcímváltozást minden hónap 10-éig kell bejelenteni.

Kérjük, hogy a fent megjelölt határidőket mindenképpen szíveskedjenek betartani, mivel ennek elmulasztása esetén akár több hónapos késés is előadódhat.

Kiegészítő információ az elektronikus Vakok Világára történő feliratkozáshoz:

A feliratkozás a VV elektronikus változatára a vakokvilaga@mvgyosz.hu címre küldött levélben lehetséges, az alábbiak szerint:

  1. Küldjön egy e-mailt arról az e-mail címről, amellyel fel szeretne iratkozni.
  2. A tárgy mezőbe írja be a feliratkozás szót.
  3. A szöveg mezőbe írja be az alábbiakat: Kérem, hogy számomra arra az e-mail címre, amelyről ezt a levelet küldöm, a jövőben az MVGYOSZ Vakok Világa című folyóirata elektronikus változatát részemre megküldeni szíveskedjék! Jelen levelemben hozzájárulok ahhoz, hogy az elektronikus VV küldése során szükséges személyes adataimat az MVGYOSZ a hatályos jogszabályoknak megfelelően tárolja és kezelje.

 

Share This

Share this post with your friends!