Telefon: 22-318-700, 30/598-3872, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete, és a Hobby  Rádió Élethang címmel, könnyűzenei CD elkészítésére invitálja az énekelni  szerető látássérülteket.

A felhívás célja: Felkutatni a látássérült rejtett tehetségeket, megismerni  kedvenc dalaikat, összegyűjteni és egy CD-n megjelentetni.

 JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

Amatőr vagy már ismert látássérült énekesek, énekelni szeretők jelentkezését  várjuk, akik eddig még nem merték megcsillogtatni énektudásukat, vagy  rendszeresen fellépnek közösségi és szabadidős rendezvényeken, vagy már  rendelkeznek saját zenei kiadvánnyal.

Minden pályázótól azt kérjük, hogy két kedvenc dalát, Pop, Rock, Musical,  vagy slágerdallamok stílusban, akár saját szerzemény is lehet,  juttassa el  hozzánk, és mellékeljen egy fotót is önmagáról, valamint pár sorban  mutatkozzon be, és küldje el elérhetőségeit is.

A Pályázat beadási határideje:

  1. Július 1. – Október 31.

A két kedvenc dalt az alábbi Email címen fogadjuk:

vakegy@gmail.com

Egy látássérült pályázó által két dal számít érvényes jelentkezésnek, melyek  egyike vagy akár mind a kettő felkerülhet az ÉLETHANG című CD-re, magyar és  külföldi nyelven is érkezhetnek dalok, zenei alapra vagy élőzene kísérettel  otthoni hangstúdióban, vagy akár az Egyesület mobil stúdiójában, felvéve.

Fontos, hogy a jobb hallgathatóság érdekében, telefonnal rögzített  felvételeket, nem áll módunkban elfogadni.

Az Egyesület stúdiójában történő felvétel készítéséhez valamint a hanganyag  formátumával kapcsolatban időpontegyeztetés szükséges!

Dankó Pál Stúdióvezető: +3630-223-9779

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Búza tér 20. földszint 17.-es iroda.

A Budapesti pályázók részére, segítséget ajánl a Hobby Rádió tulajdonosa,  Pál Zsolt is, Elérhetősége: 30-913-8080

Az ÉLETHANG pályázattal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken adunk  információt:

Share This

Share this post with your friends!