Telefon: 22-318-700, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00

 Adományozó partnerként csatlakozott az Alko-soft a Kulturtanya – látássérültek közösségi pontjához

2020.08.27., csütörtök. | Friss hírek

A látássérültek körében a (https://www.hobbyradio.hu) Hobby  Rádió projektje által közismert szervezet újabb projektbe kezdett: egy olyan közösségi pont kialakítását vállalta  fel, melyet valóban a közösség épít fel, közösségi  adományozás bevonásával Budapest XIII. kerületében.

A közösségi pont célja, hogy a látássérültek és a  számukra programokat szervező egyesületek értékes és  tartalmas rendezvényeket tudjanak szervezni az érintettek  számára kulturált formában.

Nonprofit partnerként csatlakozott a kezdeményezéshez a (http://www.vakrep.hu) Vakrepülés Színtársulat, mely színház  sötétben zajló speciális darabjaihoz szükséges hely nehezen  alakítható ki; itt erre is lesz lehetőség egy kisebb  színházterem formájában. A Net-média alapítvány Hobby  Rádió projektjéhez a közösségi pontban egy mini  rádióstúdió kiépítése is lehetővé válik, ahol a  rádióműsorok készítése mellett hangoskönyvek  felolvasására, látássérült előadók zenei demo  felvételeinek elkészítésére is mód nyílik.

A 170 négyzetméteres pincehelyiségben egy kb. 10 géppel  felszerelt informatikai oktatóterem és nyelvi labor is helyet  kap, ahol oktatást, informatikai bemutatókat is lehet szervezni.

Az (https://www.alkosoft.hu) Alko-soft fontosnak tartotta eddigi  működése során is a nonprofit szervezetek, a  látássérültek, a kultúra támogatását saját eszközeivel  és szolgáltatásaival, így született meg a cég és a  (http://www.kulturtanya.hu) Kulturtanya megálmodói között egy  megállapodás: az Alko-soft minden magánszemély részére  értékesített saját forgalmazású segédeszköze és az  (https://erikkancs.hu/) eRikkancs szolgáltatásából befolyó  nettó bevétel 10 %-ával támogatja a közösségi pont  felépítését, üzemeltetését.

A közösségi pont felújításáról a Net-média Alapítvány  blogot vezet, mely az alábbi hivatkozáson érhető el:

https://netalap.hu/tamogasd-kozossegi-hazunkat/

A szervezet az alábbi számlaszámon köszönettel fogadja a támogatásokat:

Net-média Alapítvány

Számlaszám (Magnet Bank): 16200113-18516177-00000000  Utalás közleménye: támogatás.

Támogassa Ön is a közösségi ház létrejöttét, és  használja az Alko-soft eRikkancs digitális újságterjesztő szolgáltatását, valamint vásárolja meg náluk a szükséges  segédeszközöket!

Adja tovább a jó példát, hogy minél több ilyen támogatási  forma születhessen értük, értünk!

Share This

Share this post with your friends!