Telefon: 22-318-700, 30/598-3872, e-mail: larke.info2003@gmail.com, ügyfélfogadás: hétfő, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program pályázatai

2019.09.24., kedd. | Friss hírek

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár több mint 7 éve nyújt üdülési, pihenési lehetőséget többek között nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élő felnőttek és gyermekek részére az Erzsébet-program keretein belül.

Az Erzsébet-program folytatásaként 2019. szeptember 17. napján kedden

10 órakor jelentek meg új pályázati kiírásaink.

 Elsőként a sok gyermeket (nagycsaládok), illetve a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok számára 2019. szeptember 17-én 10 órakor nyílt meg a pályázási lehetőség. 2019. szeptember 30-án az idős korúak és a fogyatékossággal élők adhatják majd be pályázatukat kedvezményes üdülésre az elektronikus felületen keresztül.

 

A pályázatok benyújtására – a korábbi pályázati időszakokkal megegyezően – továbbra is kizárólag az elektronikus pályázati felületen keresztül van lehetőség, amely felület a www.erzsebetprogram.hu honlapról érhető el.

 

A pályázatok beadása előzetes regisztrációhoz kötött (előzetes regisztrációnak számít a korábbi pályázatok során létrehozott felhasználói fiók is, így visszatérő pályázók a korábbiakban létrehozott e-mail cím és jelszó páros használatával tudnak a felületen bejelentkezni, és a felmerült, valamint szükséges változások frissítését követően pályázatot benyújtani). A pályázatok elbírálásának és a nyertesek értesítésének időpontja 2020. január 20. minden célcsoport esetében.

 

FIGYELEM! A törvényi szabályozások változása miatt mind a visszatérő, mind az új pályázók számára kötelező új, 2019. szeptember 17-től hatályos, un. „Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez” 0nevű dokumentum kitöltése, aláírása és a pályázói felületre feltöltése!

 

A dokumentum elérhető a www.erzsebet-program.hu weboldalról.

 

További változás, hogy az Erzsébet-program személyes ügyfélszolgálata bezárt.

 

Azon érdeklődők, akik telefonos segítséget kérnek, az alábbi elérhetőségen tehetik ezt meg: +36(1)884-4111.

 

A pályázati felhívások és egyéb dokumentumok a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány honlapján is megtekinthetők.

 

Share This

Share this post with your friends!