Friss hírek

A VGYKE álláshirdetései

 2020 januárjától egyesületünk az alábbi pozíciókra várja látássérült vagy megváltozott munkaképességű személyek jelentkezését:

 közösségi civil szervező (vezető: Mészáros Ágnes - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

személyi segítő (vezető: Csizmadia Anett - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

diszpécser (vezető: Csizmadia Anett - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

gyógymasszőr (vezető: Kis Erika - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

irodai takarító (vezető: Kis Erika - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

recepciós (vezető: Balázs Gábor - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

pénzügyi adminisztrátor (vezető: Ádámné Szladovits Valéria - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Jelentkezni kizárólag e-mailben, önéletrajz becsatolásával lehet a megadott mailcímeken.

 

VGYKE