Friss hírek

További tudnivalók Roska Botond előadásával kapcsolatosan

Tájékoztatjuk önöket arról, hogy a prof. dr. Roska Botond és kutatócsoportja által kifejlesztett látásjavító génterápiás módszerével kapcsolatosan dr. Kusnyerik Ákossal lehet felvenni a kapcsolatot.

 

A professzor úr kérése, hogy csak azok keressék őket, akik vagy személyesen részt vettek az előadáson, vagy akik már meghallgatták az előadást az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban, és így van róla elképzelésük, hogy mi a módszer lényege, és hol is tart a kutatás jelenleg.

Dr. Kusnyerik Ákost az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érhetik el. Minden érdeklődő türelmét kéri, mert naponta több száz levelet kap, igyekszik mindenkinek 5 munkanapon belül választ adni.

A professzor úr előadásának hanganyagát kizárólag az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazásban hallgathatják meg. A szakirodalom kategória alatt érhető el a hanganyag.

A világban folyó egyéb kutatásokról és az azokba történő esetleges jelentkezés lehetőségeiről az alábbi angol nyelvű honlapon tájékozódhatnak: https://clinicaltrials.gov

dr. Nagyné Berke Mónika

az MVGYOSZ munkatársa