Friss hírek

Alexis Paul kintorna koncertje

Szokatlan koncert, amely október 4-én, pénteken, 19 órakor veszi kezdetét. A koncert Balogh Lizi madár témájú fotókiállításának megnyitóját követi, amely a nemzertközi madármegfigyelő nap alkalmából kerül bemutatásra.

Hároméves világkörüli zenei munka vezette Alexis Paul francia zenészt Portugáliából Libanonig, Görögországtól Mongóliáig és Örményországtól Magyarországig, a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyig, ahol bemutatja az utcai orgonák elektroakusztikus eszközeivel folytatott folklórzene újraértelmezését. A korábbi országokban feltárva a zene és a környezet kapcsolatát, úgy összpontosított a zenére, mint a meditáció « eszközére ». Etnopoétaként vendégszereplőkkel dolgozza át az utcai orgonát, így ezen az estén Lerner Júlia magyar énekesnővel : ez az ősi hangszer a társadalmi kapcsolatok katalizátora.

Belépők : 3 000 Ft (felnőtt), 2 000 Ft (diák, nyugdíjas)

Információ, jegyfoglalás :

Károlyi Kastély, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; web : www.karolyi.org.hu; www.karolyikastely.hu