Friss hírek

Dűlőre futunk! - Jótékonysági futás Badacsonytomajon a fogyatékossággal élő gyermekekért

2019. augusztus 24-én (szombaton) negyedik alkalommal rendezik meg a jótékonysági futást Badacsonytomajon, melynek idén a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a kedvezményezettje.

 

Így a résztvevők futásukkal a Veszprém megyei fogyatékossággal élő gyermekek sportoltatását segítik, miközben fantasztikus futóélményben lesz részük egy igazán jó hangulatú, a gyönyörű badacsonyi tájon végighaladó versenyen!

 

A rendezvény védnöke: Szekeres Pál olimpiai bronzérmes, háromszoros paralimpiai bajnok tőr- és kardvívó, sportvezető, aki teljesíti is a távot.

 

A verseny időpontja: 2019. augusztus 24.

 

Rajt: 10:00 óra.

 

Helyszín: Badacsonytomaj.

 

A táv: 12 km, melyet lehet 3 fős váltóban vagy egyénileg teljesíteni.

 

Kérjük, segítsenek a hírvivésben, toborzásban, hogy minél nagyobb legyen a futók száma idén, hiszen most a fogyatékossággal élő gyermekekért fut a mezőny!

 

A fogyatékossággal élők díjmentesen állhatnak rajthoz.

 

A fogyatékossággal élő résztvevők esetén - a szervezők kérésének megfelelően - a nevezési adataikat hozzám a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legyenek szívesek elküldeni augusztus 12-ig.

 

További részletek is itt kérhetők!

 

Koós-Lukács Tímea

 

kommunikációs és marketing igazgató

 

FODISZ

 

TOVÁBB A TÖBBI RÉSZLETRE