Friss hírek

Spinning edzés látássérültek részére, költségmentesen!

Szeretnél látássérültként is rendszeresen sportolni, érezni a sportolás jótékonyhatását? Kipróbálnád a kerékpározást, de a látásod nem engedi?

Akkor nálunk a helyed, mert a Spinning kerékpárokon átadjuk számotokra a kerékpározás minden élményét, ami az egészséged javára válik, hiszen a megfelelő állóképességre is szert teszel a rendszeres testmozgással! Kortól, edzettségi állapottól függetlenül, hiszen az edzések tudatosan lesznek felépítve a Ti egészségetek érdekében!

Úgy érzed, szeretnél fejlődni, erősödni, izmosodni, de nincs rá hely és időpont, korlátozottak a lehetőségeid? Mostantól ez nem így lesz!

Csatlakozz Takács Péterhez és Lengyel Zsófihoz az új CutleR-Gym edzőtermébe!

Mit biztosítunk a számotokra?

Akadálymentes termet, folyamatosan kontrollált edzéseket, segítünk a teremhez jutásban Székesfehérvár területén belül, teljesen ingyenes edzéseket, szakképzett Spinning oktatóval és triatlon edzővel, aki egyben egészségügyi végzettséggel is rendelkezik, hogy semmi ne legyen akadály számotokra!

Pontosan mit is kell tenned ezért?

Székesfehérváron a Szent István tér 9. szám elé kell jönnöd a Hatpöttyös étteremhez, március 6.-án 7 óra 30 percre, ha problémás számodra az eljutás az edző termünkbe a CutleR-Gym funkcionális termébe (Székesfehérvár, Fecskepart u. 2.)

Az edzés végeztével, akik igénybe veszik a szállítást természetesen a Hatpöttyös étteremhez vissza is szállítjuk!

Mi a feladatotok pontosan?

Jelezni felém valamilyen formában a részvételi szándékodat, hogy nehogy véletlenül lemaradj erről a remek lehetőségről a 06 20 403 36 02-es telefonszámon vagy emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Lengyel Zsófinál a 06 70 650 51 90-es telefonszámon, ahol további kérdéseket is fel tehetsz!

A Spinning órákon és a sportfoglalkozásainkon feltétlenül hozzál magaddal egy tiszta váltócipőt, törülközőt, és egy kulacs vizet, öltöző zuhanyzó biztosított!

Bármi kérdésetek van, keressetek bátran Minket!


Sportbaráti Üdvözlettel
Takács Péter
Alba Triatlon SE
Triatlon edző
Spinning oktató
Fehérvár Teljesítménydiagnosztika
Laborvezető
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06 20 403 36 02