Friss hírek

Mentorokat keres az MVGYOSZ

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az EFOP-1.1.5-17-2017-00001 számú, Távoli segítségnyújtás látássérült emberek számára – Távszem projektjéhez határozott időre, (2019. április 1.-2019. december 31.) megbízásos jogviszony keretében, 22 fő együttműködő partnert keres mentori feladat ellátására.

Főbb feladatok: A mentor legfőbb feladata a távsegítő szolgáltatás ismertté tételében való aktív közreműködés, a látássérült személyek tájékoztatása, szükség esetén további információkkal való ellátása. Egyéni és kiscsoportos oktatások szervezése és vezetése az adott egyesület tagjai részére a tavszem.hu portál, az iPhone készülék és a Távszem alkalmazás használatáról. A mentori tevékenységhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása (szerződéskötés, értékelő lapok kitöltése, jelenléti ívek vezetése, stb.).

A mentor köteles a fenti feladatok pontos ellátása érdekében, az MVGYOSZ által szervezett mentori képzésben részt venni 24 + 48 óra időtartamban.

Munkavégzés helye: Az MVGYOSZ tagegyesületeinek egyike.

Kérjük, a jelentkezés során jelölje meg, hogy mely tagegyesületnél szeretné a mentori feladatot ellátni.

Várjuk jelentkezését ha:
- Középfokú végzettséggel rendelkezik,
- legalább 3 éves tapasztalattal rendelkezik a látássérült személyek digitális kompetenciáinak fejlesztésében.

Előnyt jelent:
- Megváltozott munkaképesség,
- informatikai területen szerzett végzettség,
- látássérült személyekkel kapcsolatos kommunikációs ismeretek megléte,
- az MVGYOSZ által kiadott igazolás az iPhone készülékek használatának oktatásáról.

Önéletrajzát és motivációs levelét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk 2019. február 28-ig.


dr. Nagy Sándor
Elnök