Friss hírek

Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Kedves fogyatékossággal élő érdeklődő!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre.

Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A több napos seregszemlén mintegy 150 kiállító és több, mint 43.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

A belépés minden látogató számára INGYENES!

A 19. Educatio-n szeretnénk nagyobb hozzáférést biztosítani a súlyos fogyatékossággal élők számára a továbbtanuláshoz szükséges információkhoz.

Szolgáltatásunkkal helyettesítő, vagy kisegítő kísérőt szeretnénk biztosítani speciális igényű látogatóinknak. Ha eljönnél, de nem tud senki elkísérni, vagy a tömegben jó lenne még egy biztosító személy, fordulj hozzánk. Ha segítség kell vasútállomástól, vagy a metrótól eljutni a helyszínre, ugyancsak igyekszünk segíteni. Tölteni kell a mopedet? Lesz erre is hely.

Jelentkezési szándékot az alábbi linken lévő kérdőív kitöltésével kell jelezni: https://goo.gl/forms/esapWTymmz1evCel2


Találkozzunk az Educatio-n!

Pécsi Tudományegyetem
 Magyarország első egyeteme - 1367