Friss hírek

Bemutatkozás és felajánlás

Kedves Egyesületi Tagok!

Bemutatkozásommal kezdek, mert  nem biztos, hogy     sokan ismernek a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesületénél. Holl Józsefné vagyok, Jolán akit Holl Jolinak is szólíthatnak. Hetvenkedek már  de azért igyekszek  fiatalosnak maradni, mert annyinak érzem magam, amennyi a korom fele - mondjuk... RP betegség miatt vesztettem el látásom  8 éve már.

Tanult szakmám, végzetségem dietetikus. 40 éves tapasztalattal és nagyon sok kedves emberrel hozott össze a munkám de ez nekem még mindig nem elég... Ajánlom segítségem a tagságnak, Skype-on holl.joli névvel. Egyébb csevegő oldalakoni lehetőséggel, Whattsapp, Viber, és ahova még fel tudnak venni, hogy a beszélgetés ne merítse le a bankszámlánkat.

Tehát  akinek súlyfeleslege van, magas a vérnyomása, cukorbeteg, vesebeteg, epepanaszai vannak,refluxos, gyomor panaszai vannak, puffad-görcsöl étkezés után, étel allergiája van esetleg Candidiazisa van, nehezen ürít és fájdalommal... - csak pár szóban írtam a tápcsatorna betegségeit, amit meggyógyítani nem biztos, hogy tudok, bár megpróbálom. - Enyhíteni panaszán biztosan tudok, ha tanácsaimat megfogadja és együtt kipróbáljuk a legegyszerűbb módszereket, amik nem csodaszerek.

Jelmondatom: Amit eszel, azzá leszel. Étked legyen gyógyszered.

A tanácsaim mindig egyénre szabottak és nem nagy álltalánosságban mondottak, mint az interneten található írások. Igen, azok is jobbak a semminél....

Kérem elfogadni ajánlatomat és nem hagyni engem unatkozni, mert ez a terápiám nekem az állapotom elviseléséhez. Időm mint a tenger, csevegni igen szeretek, mert beszélőkém nem beteg még, csupán nem látok...

Tanácsadásomingyenes sorstársaknak, hozzátartozóiknak és mindenkinek aki jó EMBER! Kérném fogadjanak el innen a Viharsarokból, Gyula városából. Köszönöm szépen és ha kérhetnék tegeződést azt is  megköszönöm.

 
Tisztelettel, szeretettel: Jolán