Friss hírek

Segédeszközbolt termékajánló

Az MVGYOSZ Segédeszközbolt kínálatából

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Balogh Tamás, a Segédeszközbolt nyitvatartási idejében, kedden 10:00-től 18:00-ig, csütörtökön 9:00-17:00-ig (ebédszünet: 12:00-12:30-ig) és pénteken 8:30-12:30-ig.

A termékek utánvéttel is megrendelhetők! Felhívjuk a figyelmet, hogy az utánvéttel történő vásárlás során a termék vételárán és a csomagolási költségen (150 Ft) kívül a postásnál történő fizetéskor a posta a pénzkezelésért felárat számít fel a csomag értékétől és a fizetendő díjtól függően.

Tájékoztatom a vásárlókat, hogy a vásárlás megkönnyítése érdekében bevezettük a bankkártyás fizetést.

Érdeklődni telefonon, munkanapokon a 06 (1) 384-8440/110 számon, vagy e-mail-ben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.


  Benedek Zoltán

A segédeszköz bolt teljes kínálatának részletező táblázata a http://www.mvgyosz.hu/arulista linken tekinthető meg.


1. Angolul beszélő női karóra

Ár: 9000 Ft.

Az óra oldalán négy gombot találunk, melyekkel az éppen aktuális időpontot kérdezhetjük le, aktiválhatjuk az óránkénti időbemondás funkciót, valamint beállíthatjuk az ébresztés idejét. Az analóg számlap kontrasztos kialakítású, nagy számokkal rendelkezik. A karóra háza fém, szíjának anyaga acél. A számlap színe fehér, a számok és a mutatók pedig feketék.


2. Angolul beszélő férfi karóra

Ár: 7885 Ft.

Az óra oldalán négy gombot találunk, melyekkel az éppen aktuális időpontot kérdezhetjük le, aktiválhatjuk az óránkénti időbemondás funkciót, valamint beállíthatjuk az ébresztés idejét. Az óra házának anyaga fém, számlapja és a bőrből készült szíj színe fekete.


3. Angolul beszélő férfi karóra

Ár: 5000 Ft.

A karóra háza fémből készült, számlapja analóg kijelzésű. A szíj anyaga fém. Az idő bemondásán túl ébresztő funkcióval is rendelkezik.


4. Tapintható női karóra

Ár: 11.770 Ft.

Az óra háza fém, a számlap színe ezüst. A szíj anyaga acél.


5. Tapintható zsebóra

Ár: 12.200 Ft.

Az óra és a hozzá tartozó lánc anyaga fém. Az óra átmérője kb. 4 cm, a lánc pedig kb. 25 cm.

Az óra nyitható fedéllel rendelkezik. A 12 órát 3 tapintható pont, a 3, 6 és 9 órát 2 tapintható pont, a többi számot pedig egy tapintható pont jelzi.


6. Tapintható mágneses karóra

Ár: 35.000 Ft.

A karóra mágnesességet felhasználva mutatja az időt. A karórának nincs fedele, hanem közvetlenül tudjuk kitapintani rajta az időt. A karóra oldalsó peremén egy golyó megy, mely az óra állását mutatja. Az óra felső részén egy belső vájatban pedig egy másik golyót tudunk kitapintani, mely a percet mutatja meg. A golyók könnyen elmozdulnak, de ez nem jelent problémát, hiszen picit megmozgatva az órát, automatikusan visszaállnak a helyes időre. Ez teszi lehetővé, hogy kézzel sosem tudjuk elállítani az órát. A 12-t egy háromszög, a 3, 6, 9 órát egy hosszabb vonal, míg a többit egy rövidebb vonal jelzi.


7. . Bluetooth-os napszemüveg

Ár: 7000 Ft.

Ez az eszköz egy bluetooth-os headset és zenelejátszó egyben. A szárába beépített sztereó fülhallgatóinak köszönhetően kedvenc zenéinket is hallgathatjuk utazásaink során. A beépített mikrofonnak köszönhetően pedig hívásainkat is bonyolíthatjuk vele. Továbbá a termék nagy előnye, hogy fülhallgatói 270 fokban állíthatóak, szabadon hagyva a hallójáratainkat, így használata mellett a környezetünk hangjait is hallhatjuk. Android és IOS operációs rendszereket futtató eszközökhöz is csatlakoztatható. Az eszköz beépített, tölthető akkumulátorral rendelkezik. A szemüveghez jár három darab cserélhető lencse.


8. Dimó szalag címkéző

Ár: 7000 Ft.

Ennek az eszköznek a segítségével Braille-írással láthatjuk el az otthonunkban található különböző termékeinket. Az eszköz egy 8 karakterből álló Braille-táblából és a szalag felfűzésére alkalmas hengerből áll, így gyorssá és kényelmessé téve a használatot. A termék továbbá tartalmaz egy darab pontozót is.


9. Gyógyszeradagoló torony

Ár: 1200 Ft.

- A torony Hét fiókkal, fiókonként 4 rekesszel (reggel, délben, este, éjszaka) rendelkezik. A fiók színe fehér, teteje áttetsző, a torony mérete a 7 fiókkal kb. 11x12x5 cm.
- A fiókok kivehetőek a toronyból, így egy rövidebb utazás során elég az adott fiókot magunkkal vinnünk.


10. Átlátszó tok MVGYOSZ arcképes igazolványhoz

Ára: 250 Ft

Az igazolványhoz pontosan illeszkedő méretű, a klasszikus füzetborítókhoz hasonló, egyszerűen, könnyen és gyorsan felhelyezhető, átlátszó műanyag borító vásárolható boltunkban. A termékkel védhetjük az igazolványt a szennyeződésektől, megakadályozhatjuk a címlap felirat lekopását. Ellenőrzés során az igazolványt nem kell kivenni a tokból, mivel az borítóval együtt kinyitható. Használatával megőrizhető az igazolvány eredeti állapota.


11. Aláírást segítő plasztikkártya

Ár: 200 Ft. (vékony 0,5 mm) és 250 Ft. (vastag 0,8 mm)

Az aláírás az okmányok, hivatalos dokumentumok azonosítására szolgáló, az ember egyéni, kialakult kézjegye. Ahhoz, hogy látássérültként a megfelelő helyen tudjuk aláírni az adott dokumentumot, feltétlenül szükséges egy, az orientációt segítő eszköz. Az aláírást segítő plasztikkártya, közismertebb nevén aláíró keret erre a problémára nyújt megoldást. A nagyjából bankkártya méretű plasztikkártyán két téglalap alakú kivágást találunk. Attól függően, hogy mekkora helyre kell kézjegyünket elhelyezni, választhatjuk a keskenyebb, rövidebb és a szélesebb, hosszabb kivágott részt.

Az aláíró keretet két féle, vastagabb és vékonyabb kivitelben lehet megvásárolni Szövetségünk Segédeszközboltjában.


12. Keményfedeles okmánytartó

Ár: 425 Ft.


13. Reggeliző asztal

Ár: 1945 Ft.

Ha szeretnénk párunknak kedveskedni és ágyba vinni neki a reggelit, akkor ez a termék nem hiányozhat az ön háztartásából sem. Kihajtható lábainak köszönhetően stabilan áll még az ágy felületén is. A kb 60*30 cm-es tálaló felület három részre osztott. Jobb és bal oldalt egy-egy kisebb rész találunk, ahová például az evőeszközöket, poharakat tehetjük, míg a középső, nagyobbik részre kerülhetnek a tányérok.


14. Konyhai reszelő műanyag edénnyel

Ár: 750 Ft.

Helyezzük a reszelő felületet a téglalap alakú műanyag tálra, így potyogásmentesen tudjuk lereszelni például a különféle zöldségeket, sajtokat. A reszelőn egy nagyobb és egy kisebb lyukú, valamint egy szeletelésre alkalmas felületet találunk.


15. Sütikiszúró formák

Ár: 340 Ft./db

Háromféle forma kapható üzletünkben: szív, csillag, virág.

Tegyük a tésztát a sütikiszúróba és egy mozdulattal hozzájuthatunk a kívánt formához.

A termék anyaga fém.


16. Összecsukható vágódeszka

Ár: 500 Ft.

Nyeles, műanyag vágódeszka összehajtható kivitelben. Szeletelés után egyszerűen az edénybe szórhatjuk az alapanyagokat, amik a behajlítható szélek segítségével nem potyognak le a deszkáról.


17. Zárócsipesz (12 db)

Ár: 240 Ft.

A műanyag csipeszek segítségével vissza zárhatunk megkezdett csomagokat és így azok tovább megőrzik frissességüket.


18. Gázgyújtó flexibilis gyújtófejjel

Ár: 385 Ft.


19. Illatgyertyák, mécsesek

Többféle illatgyertya-és mécses 100-250 Ft. közötti áron, valamint gyertya-és mécsestartó 100-300 Ft. közötti áron kapható üzletünkben.


20. Karácsonyi dísztasakok

Ár: 150 Ft.


21. Hagymatű

Ár: 340 Ft.

Ez a termék megkönnyíti a hagyma szeletelését, mivel a szeletelni kívánt hagymába beszúrva, egyforma méretű szeleteket vághatunk vele.


22. Nokedliszaggató műanyag edénnyel

Ár: 680 Ft.

A téglalap alakú nokedliszaggató anyaga fém, a hozzátartozó henger alakú edény műanyag. Helyezzük az edényt a szaggató két oldalán található sínbe, töltsük meg az edényt a tésztával és az edény mozgatásával már szaggathatjuk is a nokedliket.