Friss hírek

Campus Mundi ösztöndíj felhívás

Jelenleg is felsőoktatási hallgató? Pályázzon Campus Mundi ösztöndíjra!

A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében Európán belüli és kívüli külföldi szakmai gyakorlathoz, kutatási tevékenységhez illetve külföldi részképzéshez igényelhető ösztöndíj támogatás.

Az elnyerhető ösztöndíj összege célországonként változik, havi 200 000 Ft és 350 000 Ft között lehet. Az ösztöndíjon felül szociális kiegészítő támogatás is igényelhető havi 35 000 Ft értékben, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók további kiegészítő igényt nyújthatnak be.

Bővebb információ és a pályázati felhívások elérhetők itt: http://tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi

Szakmai gyakorlaton belül a 2 és 5 hónap közötti időszakra tervezett külföldi szakmai gyakorlat támogatására lehet pályázni, így akár nyári szakmai gyakorlathoz, kutatási tevékenységhez is kifejezetten ajánljuk a pályázat benyújtását. Részképzés keretében féléves tanulmányút támogatható, mely a küldő intézmény valamely partneregyetemén teljesíthető. Pályázatokat folyamatosan lehet beadni.

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-n, illetve a (1)237-1310-es telefonszámon állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Tempus Közalapítvány


Dr. Nagy Anikó
Ifjúsági referens
Forrás: MVGYOSZ hírlevél